Minta Pendapat

Salam.. Saya nak tanya, ada tak ank puan2 umor 5 bulan kerap tidor siang. Tapi malam dia senang berjaga. Masa dia umur 3-4 bulan normal jak malam dia kerap tdo siang tdo kijap2 saja. Kijap pn dalam 1-2jam kalau siang. Tapi sekarang 4jam lepas tu dia bngun tak sampai 1jam then sambung lgi tdo.. Tpi kalau malam dia senang jak terjaga.. Terima kasih min

1 Tanggapan

hi, normal. sleep pattern baby semua tak sama dan normal tidur siang lebih. kena train dia tidur malam. besar sikit nanti dia tidur malam pulak. cuba google cara nak train baby tidur

5y ago

tq puan