Alahan awal kehamilan menghilang

Salam saya dh mngndung nk msuk 9 week, hritu dah settle scan nmpak kantung, jnin dgupan jantung smua okey Dan skrg tgh tggu call ja utk bukak buku pink. Tpi skrg ni saya rsau sbb ttiba ja alahan Sejak raya hritu mmng takda alahan apa2 cuma Saya kerap lapar ja. Klau kata trun darah, atau simtom kguguran takda jugak. Breast Pon dh x sakit mcm mmula Saya dpat tahu mngndung hritu. Saya cuma rsauu normalka mcmni???#firstmom

1 Balas

sama nak tahu juga normal ke. masuk 8 week breast dah xsakit mcm mula2 pregnnt, cramp perut pon dah xde. cuma loya sikit2 tinggal.

1y ago

saya pon sama jugak. normal. nanti dah masuk 2nd trimester kadang alahan datang balik kadang x. apa pon alhamdulillah rezeki jugak..alahan ni pon bukan senang nak handle. last week 8w ada jugak muntah tetiba hilang skrg ni. InsyaAllah xde apa.