Stop makan pil, terus mengandung

Salam saya dah makan pil almost 5 years. Stop sebab takut ada side effect bila lama sgt. Tapi baru 2 bulan stop, tahu2 pregnant. Mmg kalau stop dia cepat lekat ya? Masih terkejut ni huhu#ingintahu #advicepls

1 Balas

Wahhhh! Rezeki tu sis. Doc saya kata biasa dia akan mcm susah lekat dlm a few months lepas stop ubat, tp tgk org jugak kot. Rezeki sis lah tu. Congrats!!!!

2y ago

Itu la. Dengan yakinnya tk pakai protection ingatkan hormon tk betul bila dah stop, tahu2 eksiden 😅