Ganti puasa

Salam, saya dah 25 weeks , boleh ke saya ganti puasa? #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

1 Balas

kalau larat, silakan ganti. Sy bulan puasa haritu full puasa, waktu tu dalam 6 nak masuk 7 bulan. rukhsah ni kalau kita bimbang. tapi cuba dulu, kalau tak larat, berbuka lah. yg penting cuba. jgn la tak cuba lagi dah fikir negative. melainkan kita ni mmg ada sakit2 yg kalau puasa tu, jadi tak larat atau berisiko utk bayi. kalau sihat, takde alahan, takde rasa apa2, cuba puasa dulu

11mo ago

Baikk, terima kasih banyakk ☺️☺️✨