Perlu semangat ibu2 semua

Salam saya baby 4 bulan saya pregnant lg, saya stress sgt sgt plus anak saya 2 org dh operate, kalau yg ni kali ke 3 mmg operate, saya dh guna perancang, tpi nk lekat jugak, saya stress , plus saya penat kalau boleh xmau dh mengandung, suami ok saja , tpi tula boleh tak nk minta kata kata semangat dri korang dlm ni.. ##SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Takpe sis, sis enjoy, Allah tau kite mampu, sebabtuh Allah bagi. Rezeki. Saye pun mengandung jugak anak kedua, anak first baru 8 bulan. Kekadang rase down jugak sebab kite mengandung, nak urus anak lagi. Rase penat, tapi inshaAllah, ade hikmah dan ganjaran untuk pengorbanan kite ni. Sis kuat okay, kalau saye rase down saye tengok muke anak saye, nanti die rase macam bahagia balek plus sedih sebab kite stress dengan anak padehal dorang taktau pape pun. Mungkin penyebab sis stress sebab sis operate, tapi inshaAllah, sis kuat okay 🫂

4mo ago

Kos sara ramai terkesan, tapi tuh laa. InshaAllah sis, fikir positif je, jangan stress, tak elok untuk baby and anak2.