Baby 6 bulan baru boleh makan

Salam. Saya agak stress sbb org sekeliling asyik nak suap anak saya makan. Saya dah tnya nurse kk yg check up anak setiap bulan dia ckp bagi baby makan bila ckup 6 bulan. Saya tnya adik saya yg nurse pun bagi baby makan usia 6 bulan sbb sistem pencernaan baby betul2 matang 6 bulan. Lain org lain cara. Bila kita cakap dia ckp anak dia dah 3 4 5 6 orang dah. Ni suap buah bagi anak2 saya rasa rasa sbb katanya nnti usus terkejut kalau terus bagi bubur nasi. Saya dh halang tpi entah lah. Susah sbb family kita juga. #firstmom #pleasehelp #bantusharing

21 Balas

kalau saya,saya marahkan depa tu..kang law sakit depa nak jagakan ke