Puting kering

Salam and hi . Saya 1st time mom after 5years ttc , nak tanya mommy2 . Normal ke 17weeks pregnant , sekitar puting jadi kering dan rasa gatal ?#bantujawab #firsttimemom

6 Balas

sy pun mcm tu jugak masa 18w. kering, gatal, lpstu sy perasan dia tiba2 menggelupas mcm kulit sunburn tu tpi x sakit . lpstu sy rajin cuci lpstu takde dah..

normal sis..nipple mmg Akan jadi sgt sensitive..sis rajin2 time Mandi .cucii bersihkn..

normal , kalau boleh kena rajin bersihkan sebab nanti ada gumpalan warna putih

normal. boleh try sapu nipple cream.

normal