Baby kicking? 20 weeks?

Salam saya 1st mom. Minggu 20 weeks, saya masih tak dpt lagi rasa gerakan baby. Risau la saya.

4 Balas

Normal sis. Lain orang lain timing dia. Time kena start kira kick pun week28. Kalau risau, pi ja private scan tgk baby

xsemua ibu blh rasa kick waktu ni. ada yg awal, ada yg lewat. nanti lama2 ibu akn perasan. don't worry

xsemua ibu blh rasa kick waktu ni. ada yg awal, ada yg lewat. nanti lama2 ibu akn perasan. don't woeerry.

12mo ago

Ok terima kasih 😊

Saya 21weeks pun belum rasa baby kicking