spotting lendir coklat + blighted ovum?

Salam nk tanya saya dah 8w tp scan perut x nmpak. Scan tvs nmpak kantung dgn yolk sac je, tp kantung dr ckp cantik je, mcm 5 minggu. Smlm keluar spotting coklat dn terus gi hosp. Dr hosp kata ada blood clot. Dan skrg kemungkinan salah tarikh atau missed miscarriage. Ada x yg pernah lalui mcm saya? Ada harapan lagi ke tak ya 😞 #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

spotting lendir coklat + blighted ovum?
4 Balas

inshallah ada harapan lagi..sy smpai skrg dh 8week plus kdg kluar lendir sama mcm sis..sbb mse 8week tpat, sy scan klnik swasta untk pstikan bby ada ke tidak, alhmdulilah bby ada and heartbeat pun ada..7hb ni sy pg hospital sbb sblum ni sy bleeding, smpai kne pki pad and time tu sy trus pg hospital..dctr kate sy ggur, sy amk mase 2mggu lbih untuk check klnik swasta yg sy ckp td, bby ada je and servive..cuma pihak hospital bgthu ggur, sy xthu time tu die tgok mcm mne smpai kata sy ggur..kdg ada rsau sbb skrg kluar jgk lndir mcmni, tp sy redha semoga tiada ap yg brlaku..kdg klu ggur ni, embrio/sperm problem,mmg bdn auto reject..inshallah ada rzeki sis tu..yakin pd allah swt

saya pun fest macam tu..scan Rahim xda rupanya saya mengandung luar rahim Dan hari ni kena masok bilik bedah teropong d mna letaknya.

5-9w ni macam awal lagi. So memang kerap tak nampak. Cuba pergi next scan atau perg swasta untuk scan.

Sis macam mana sekrang? Masih ada spotting?