SAKIT BREAST

hi salam, nk tanya. saya baru nk masuk 17weeks tp kdg kdg rasa sakit sgt breast mcm menyucuk2 gitu. early pregnancy dulu ada sakit pstu hilang. skrg mcm lain mcm sakit dia. dia mcm mengejut gitu. ibu2 ada yg mcm ni tak? #pleasehelp #ingintahu #firstmom

2 Balas

saya pun sakit susu yg amat😂😂😂klu time baring nak tdur mlam tu sngat2 x selesa bila nak pusing ke kiri atau kanan…rasa putingny mcm nak putus pun ada😂

Normal awak, sebab proses susu ibu tu. Saya pun kerap sangat waktu mengandung dulu. Nanti 27weeks start titis titis