Tali pusat baby

Salam nk Tanya, normal ke ye tali pusat bby mcm ni🥺Bru he tercabut tp timbul n mcm x kering sepenuhnya🥺

Tali pusat baby
4 Balas

ank no dua sy mcm ni la dulu..sy tetap sapu ubat pusat..lepas tu dia akan kering..cuma pusat nya mcm timbul la masa tu..risau jugak kan..tp lama2 pusat nya jdi normal dah tak ada timbul2..tp kalau sis risau boleh je berjumpa dr tnya pendapat kan..

1y ago

in sha allah tak ada apa2..cuma lepas mandi tu lap bg kering2 lepas tu sapu ubat pusat tu lagi ye..lama2 akan kering tu..

Kekalkan sapu alcohol pad yg doc bagi untuk buat luka kering, nanti waktu check up tanya doc kalau masih risau ya..kalau hernia pun, jgn risau, tuam ja bila da kering. Anak 1st saya dulu hernia. Dont worry ya❤️

X pe kak sapu je ngan ubt hospital tu. Lepas tu jgn tutup dgn barut. Nk pakaikan barut pakaikan atas pusat tu

Pergi consult dgn dktr. Risau hernia sahaja.