Sakit kepala & loya

Salam, nk masuk 18w saya sakit kpala belah kiri & loya sgt#pleasehelp

4 Balas

Normal sis. Saya 19weeks sakit kepala berhari hari dari pagi sampai nak tidur. Bangun pun sakittt lagi. Harini alhamdullilah ok 🥹🥹 husnuzon ja demi anak.

11mo ago

Brapa lama ya puan mcmtu, sbb saya bkerja, mngganggu juga

Saya pon sama mcmtu. Now week 17, so its not just me la rupanya 🥺 hang in there sis 🙌🏻

samaa, saya dari awal takde alahan, masuk 18w terus asyik loya 🥵

Perut kosong ke sis? Jgn skip mkn.. Kalau berlarutan jumpa doktor ya..

11mo ago

Saya kerap juga makan, saya rasa mungkin kurang minum air kosong, bkerja, tk larat betul kalau mcmni