Dalam dilema

Salam nak tnya ada x ibu2 beli tilam baby mcm ni ? Berbaloi x,dpt pakai lama x hehe#bantusharing Edit : Seronok baca pendapat ibu2 semua 😆 Mmg betul fasa nb ni sgt la sekejap ,duk pk2 syg nak beli klu kejap sgt pakai nye Tp mengikut pengalaman anak2 sblm ni anak sy dua2 org jenis xmeniarap dan merangkak, depa jenis terus duduk,mengesot,panjat dan berjalan Btw lama dah teringin nak beli tilam lawa mcm ni,dari ank first lg ,tp ngenang masa tu harga bkn murah ,so beli alas tilam biasa je ..bila tgk kt shopee skg pun harga 80+ rsa syg jgk nak beli ,masa anak first sy beli BABY ROCKER tu je bila ank dah besar sikit , smpai skg masih sy masih simpan Duk pk n cari dari smlm dekat shopee alhamdulillah dpt harga yg rasa xrugi sgt klu beli rm68,mula2 jpe semua harga 80+.. Lg pun blh simpan utk anak/anak buah akan dtg nanti😁 #tqmommies

Dalam dilema
45 Balas

cantik dan lawa..tp pengalaman sya,dari ank pertama dok usha rega,kesudah smpi ank ke 4 xjgk beli..heheh

Sy beli tilam mcm ni jgk sis.. Ank da 7 bulan pun mmg nyenyak tdo kt tilam ni... Mne2 pg travel pun bawak...

betul..bazir je pakai sbb baby cepat besar. sekejap je pakai pastu masuk plastik simpan

Xberbaloi , bby sya baru umur 2 bulan kaki dia dah lepas dari tilam tu ... hahaha..

Ramai kwn2 sy ckp, tak pakai pun babynest ni. Satu lagi babycot pun tak pakai.

xpakai pon. habis tersadaii je last2 tdo dgn tilam mumy jugakk. hahah settle

Mungkin kalau nak pergi holiday or nak tidur kan dlm perjalan ke okay lah...

sepupu saya ada beli, dia guna waktu baby lahir ja lepastu dah tak pakai.

kita pun teringin..ni anak ke 6 baru dpt nk beli..Alhamdulillah 😉

4y ago

yer puan rezeki anak2, Alhamdulillah tq😍

Ada tapi tak pakai sebab baby cepat besar. Kalau mula2 tu blhlah.