Tukar klinik lebih 3 kali

Salam , nak tny ada tak mama2 kt luar sana ada pengalaman tukar klinik lebih dari 3 kali ? saya buka buku dekat kl , lepastu pindah perak . Minggu depan pindah rmh lagi jdinye klinik pon tukar sebab laen daerah .

1 Balas

Waalaikumussalam wbt Just maklum pada klinik sekarang yang awak akan pindab ke mana kwasan mana… then bila sampai tempat baru better maklum awal pada klinik untuk dorang set appointment baru untuk awak…