Urut utk gugur brp Kali kena urut? Biasa harga dlm brp ya?

Salam all. Nak Tanya urut utk gugur 10 minggu , brp Kali kena urut ya? Sekali blh ke ? Kev kena 3 Kali ? Brp selalu caj ya

4 Balas

sy gugur bulan 4 haritu urut 2 kali lepas gugur dgn hari last pantang tu.. harga pun ikut hati sendiri byr ..sbb bidan tak bagitau brapa.. first sy bagi 30 je.. kedua bagi 50.. dia bagi mandi sekali..makan jamu gak sis.. minum air masak yg herba tu

2y ago

hi sis, ni kat mana ya..

Wsalam sis, saya dah dua kali gugur, Dua dua kali saya berurut tapi lepas 2 minggu, saya urut selalu 3 kali, n selalu urut 3 hari berturut2 la. Kalau tempat saya area kedah sekali urut maksud satu badan rm60.

ikut tukang urut tu la bpe die nk cas. selalu kalau makcik2 bidan tu dlm 60-80 je utk 1hari. urut 3hari berturut lgi elok dri sehari. tpi ikut bajet, x ckup bajet sehari jela.

Saya urut 2x dekat kampung.. dapat tukang urut dekat kampung murah je.. rm50 sekali urut