First time mom

Salam, nak tanya. Saya pregnant 6 weeks+. Normal ke alahan makin kurang & boobs dah kurang sakit, tapi tak bleeding apa pun. Kandungan saya okay ke? #ingintahu

7 Balas

Saya pun sama sis.. Awal2 haritu bukan main dgn sakit kepala +mual2.. Lpstu msuk 6weeks+ alahan saya makin berkurang.. Hmm risau jugak

5-6 weeks masatu saya takda morning sickness. tapi sekarang dh masuk 7 weeks, dah datang alahan, lembik badan rasa 😂😂

saya pun sama . selalu overthingking . huhu . lepastu kawan² cakap normal je and jangan dimintak alahan tu katanya 😅😅

2w ago

masih berkurang ke alahan tu sis?

Sy 8w…alahan kurang start masuk 7w..breast masih sakit tp on off …ada time tttu je sakit dulu awak2 selera pun xda sgt

sama la sy pun mcmtu skrg, risau sgt. tp kalau gi scan pun xnampak lg sbb masih awal. 😔

normal tu bby boy kot x cerewet

okay je sis 😁