Pening dan angin

As salam hi. Nak tanya, saya cepat betul rasa lapar. Bila lambat makan terus masuk angin, pening kepala dan mual. Plus perut pun tak berapa lawas nak membuang. Ada any tips tak untuk tak cepat masuk angin & perut boleh membuang dgan baik? Thank youu #ingintahu

3 Balas

Assalamualaikum..saya nk tanya.saya baru 6minggu hamil, payudara ngilu perkara biasa ke?

5mo ago

Normal. Sy nk msuk 8week pun still rse 🥴🥲

saya selalu macam ni jugak sis. banyakkan makan buah. buah apa apa pun okay.

5mo ago

betul, saya juga cepat lapar tapi cepat juga kenyang. jadinya makan kena sikit2 tapi banyak kali. saya pun banyak makan buah2. senang nak buang air

lapar dia takleh bincang kalo bangon pagi 😭😭😭