nak tanya🥲

salam .. nak tanya, kalau obesity.. kat klinik kk nurse biasa marah ke kat ibu yg obesity😭 saya takut nak bukak buku 28hb ni.. takut kena marah sebb gemuk hmm.. saya dengan husband tak plan nak baby, sebab saya mmg tgh fasa diet.. tahu tahu pregnant.. dpt tarikh buka buku 28hb ni.. betul ke nurse kk marah kalau kite obesity (100+kg) #ingintahu #pleasehelp #firstmom

6 Balas

tak marah lah. kalau dia marah, marah dia balik. tapi biasa la obes ni risiko tinggi. so dgr la bebelan sikit, nasihat.