sakit seakan senggugut

salam nak tanya ibu2 yg dh berpengalaman ,saya dah 36w5d, semalam perus keras agak kerap, pagi ni sakit mcm senggugut tapi masih boleh tahan la sakit tu, tu tanda bersalin ke ??? takde turun tanda lain lendir ke air ketuban ke tkde lagi...ke itu normal je sbb dh makin hampir due?? boleh bagitahu tak ibu2 saya anak first tak tahu apa2 ni.. ##seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

normal sbb hampir due. track kekerapan mengeras dlm 1 jam, berapa kali dan jarak mengeras. dan pantau gerak bby.

9mo ago

baik terima kasih

normal xpi Klau kerap p hosptl...kdg2 setiap org lain sakitnya

9mo ago

baik terima kasih