Baby sukar tidur waktu malam

Salam hi nak tanya , boleh ke bg baby 21 hari pacifier? baby selalu overtired hampir setiap malam . suka tahan mata taknak tidur , kdg2 melarat sampai jam 8 , 9 pagi 🥲 #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

boleh tgk page fb baby language. dia ada ajar utk tdo atau tenangkan newborn utk tdo.pacifier ni depands pda bby.ada yg ok ada yg boleh jd keliru nipple dan terus tknk df.newborn sya pn susah tdo.mengempeng baru tdo.