Baby 2 bulan

Salam nak tanya, baby 2 bulan susah nak tido takpe ke?? Kalau dia tido pon sekejap sejam, kdg2 tak sampai sejam…berjaga lagi lama dari tido. Bahaya tak untuk perkembangan baby?? Mohon pencerahan #firstmom #firstbaby

3 Balas

Saya pun tgh lalui benda ni. Baby lena bila dgn saya je. Kena dukung dia je baru tidur 2 jam ke sejam setengah.

Selalu kalau tidur kejap saya bedung dia lepastu menyusu sampai tertido. Mmg dia akan lena

samaaaa