Resipi makanan bayi 6bulan

Salam, nak tanya, apa permulaan makanan untuk bagi 6bulan ye ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

awak ad fb tak? boleh follow happy baby food malaysia. dkt sana mcm2 info awak boleh dpt tentang pemakanan baby. admin pon rajin reply pertanyaan mommy mcm kita. dan mommy yg lain pon rajin share pelbagai resepi baby. boleh buat 4dr. 4dr ni fungsi dia nak kenalpasti baby alergik ke x. xnk buat pon xjadi mslh

bubur kosong - seminggu Tambah sayur - seminggu buah intro lambat sikit pun takpe sebab buah manis. intro awal2 takut nanti baby dah taknak makan yg tawar2 ni