Air ketuban

Salam nak tanya, anyone ada tahu if leaking or keluar keputihan je camne? Sebab pagi td bgn pagi mcm rasa ada benda keluar, cek pantyliner mcm basah sikit and ada keputihan. Pastu sy pakai pad, ada rasa benda keluar dari vagina bila cek pad ada keluar cm lendir kekunigan cam keputihan tu and basah sikit sgt. Jadi sy confuse tu keputihan ke leaking ketuban. #firstmom #ingintahu

1 Balas

keputihan tu

2w ago

Ni ada rasa mcm keluar air kt bawah, just monitor dulu ke warna air tu?