Anak kena HFMD

Salam. Nak tanya, anak sy hfmd dah lepas 14hari tapi belum suntik 4bulan lagi sebab masa nak suntik tu nurse tanya kalau baby ada demam sy cakap ada so nurse tnya doktor kalau nak suntik hari ni tapi doktor suruh cek demam dekat doktor lain dulu terus doktor diagnosis anak sya ada hfmd so kena bagi surat kuarantin. Sya nak tahu kalau nurse klinik ibu dan anak dah tau ke anak sya ada hfmd atau kita yg perlu bgtau? Sebab ada 2 surat tu. 1 doktor bagi sy dan 1 dengan dia. Ni dah habis 14hari baru terfikir sebab nurse tak call lagi bagitau appointment suntik baby 4bulan bila. Help mommy 🙏🏻#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Awk yg kena inform psl tu

7mo ago

Adoi la 😩 dah habis kuarantin baru tfikir pasal tu. Anak sy kuarantin 14hari. Skrg pun masih ade bintik2 dekat muka. Mula2 ingatkan doktor yg diagnosis anak sy akan bgtau sbb ada 2 surat kuarantin kan. Ingat die serah dekat misi2 ibu dan anak. Tapi sbb misi tak pernah chat atau call baru tfikir nak tanya. Tak pe ke lambat bagitau? 🥲

kena bagitau sis.

7mo ago

Dan Tanya bila appointment utk cucuk 4bulan