kandungan awal ada cyst

Salam, nak tanya ada tak sesiapa yang ada cyst pada awal kandungan? macam mana nak senang hilang? makanan apa yang sesuai? saya dah 7 week #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

sme sy sis..sis elak kn minum or MKN makanan sesoya... sy sbb mmula tu nk air tin soya ..rupanya sis cyst aktif sbb soya .elak kn ya sis .moga dipermudahkan segala urusan kita..🤲🏻🤲🏻🤲🏻

1y ago

insyaallah bby sis sihat, postive ya sis..sy pn mmula nngis teruk sbb cyst lg Dr kata mybe gugur pn iya,g jumpa Dr lain kata² postive,bg ubat kuat rahim sme sbb bleding lg,bedrest nk dkt 7hri+3 hri lg. hope bby kita semua sihat, dipermudahkan segala nya. amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻..sy pnah kehilangan 2 x dh. tu sy kne postive postive n postive🤲🏻