Penggunaan acustrap

Salam. Nak tanya, acustrap yg pakai dgn pergelangan tangan tu, berfungsi dengan baik ke.? Sebab wife sye die dlm fasa mengalami morning sickness. So, sye cuba untuk beli acustrap ni untuk die dengan harapan boleh kurangkan rasa mabuk pening semua tu. Sape2 ada pengalaman guna ni masa mengandung ke.? Cara terbaik nak guna pula mcm mne ye.? Mksdnye dari segi waktu, waktu bekerja pun pakai ke.? Terima kasih kerana sudi berkongsi. #ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya

1 Balas

wassalam, Sy 1st time tau psl acustrap ni😄... klu tau ada, dari dlu da pkai