Luka bersalin

Salam Mummy2 semua..saya bersalin normal kna vacuum..koyak agk bnyk tapi luka yg kat luar jahitan dah putus..tinggal kt dalam je belum putus.. Sya dah 20 hari nak tanya mmg akan rasa ngiluu ke walaupon jahitan ada yg dah putus..luka yg nak baik tu pon kadang pedih..mintak share pengalaman yg mcm sya, sya anak first jadi tak tau lagi.. #firstbaby #firstmom #seriusnanya

1 Balas

ye masih rase ngilu, sy pon rse mcm sis. selalu sapu ubat sis , and kena pantang suami lame tu.

2y ago

sapu ubat yg die bg mse bersalin tu atau blh dptkan d frmasi yg lg cpt baik