Sakit celah kangkang

Salam mummy semua nk Tanya lh ikut pengalaman korang, saya sekarang 32w, celah kangkang memang normal ke rasa sakit dah 2 hari....

8 Balas

ye memang sakit..saya 1st pregnancy..jln pn kengkang2...huhu,,Mule2 tkot jgk..bgtau Dr..Dr buat test urine..xde sangkot apa2..dia kate normal n sbb baby da makin membesar..kene rajin buat senaman ringan kt bhgian tu..

saya pon dari start 32week sakit celah kangkang..nak jln pon sakit...skang nak .asuk 34weeks

normal. baby dah berat, kadang tekan saraf. banyakkan stretching & pelvic tilts untuk legakan.

normal sis,, sya dri 30w dh mmg skit tp xbrapa.. bru msuk 33w ni yg brtmbh sakitnya😅

sama sis..sy rasa normal..pastu bdn cm penat nk bawak ..

normal

samaa kita