Puti g baby bengkak

Salam momy, ada tak pengalaman baby momy bengkak mcm baby saya dah 4hari bengkak, apa momy buat yea, padahal saya tak sentuh pun atau picit puting baby sejak lahir tetiba bengkak, puting sebelah dah surut xde obat apa2 , jmpa dktr sebb sblah nie tak surut2 bengkaknya doktor on antibiotik jak.. #pleasehelp #ingintahu

Puti g baby bengkak
4 Balas

salam sis nak tya ank sis dh smbuh ke puting yg bengkak tu

4mo ago

Doktor ckp knp ye sis puting baby bengkak tu?

anak saya pn jadi mcm ank sis..

Allah ciannye bb..bb merengek x

2y ago

tak, baby ok tidur je... demam pun xde, kecuali kalau trsentuh dia akan nangis kejap..

sis boleh saya dpatkn no fon

1y ago

boleh.. 01151710893