susu formula

salam momss, boleh tak tolong suggest susu formula apa yg cepat bg berat badan anak naik? anak sya 4bulan tp berat baru 4kg. susu badan meriah tp cdg nak campur sb ramai kata susu formula boleh bg gemok. thankyouuu mom#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Masa lahir berat bby brp? Bby nyusu ikut time x?

2y ago

masa lahir 2.2kg. doc ada bg mkn ubat appeton jugak. tp dgaq org kata susu formula pun boleh bg anak gemok, tu yg plan mcm nak campur. minum ikut time cuma anak minum tak bnyk, takat 3oz stgh ja

anak saya guna s26...berat naik elok

2y ago

GOLD KE PURPLE?