KANDUNGAN 32 WEEKS

Salam moms nk tanya..normal ke kalau kandungan 32 weeks perut asyik mengeras?baby time bergerak tu sy rasa sakit maybe sebab dia besar or ruang dia nk bergerak pn dh sempit..tp pinggang & tulang punggung sakit xyah ckp😩 sy ank sulong belom pernah ada pengalaman pregnant..blh share x mommie mommie 🙁#ingintahu #firstmomfirstmom

3 Balas

saya 36minggu and rasa macam since 30minggu lagi tapi sekarang kerap rasa ngilu dekat private part. saya ada tanya nurse last checkup, nurse kata tu normal sebab baby makin besar and ke bawah. tapi if puan tak selesa better pergi check and perhatikan jugak tanda2 bersalin yang ada dekat buku pink tu.

11mo ago

saya pon anak first. biasalah selalu curious nak tau itu ini so saya banyak bertanya. tak kisah la orang bosan ke tak dengan soalan kita asalkan dapat jawapan hihi.

normal sama tngah merasa now 33week anak no dua

tulng punggung sini ke yg awak mksud kn ?

11mo ago

Iya betul sis,area sini