Vitamin awal kehamilan

Salam mommy's.Vitamin apa yang paling sesuai ya utk trimester pertama ni? Saya ada ambil prenative tablet yg warna pink mcm obimin tu sekarang. Tapi tak lalu dah nak telan ubat tu..Faktor alahan mungkin.. Sbb baru start muntah-muntah week 7 ni.. Please share kot ada suggestion vitamin yg mesra alahan 😢

2 Balas

boleh amik ganilia warna purple.. ada folic acid n jgk iron plus vitamin2 lain yg bgus utk pembentukan awal baby..

folic acid.