Buku Pink ( 6 weeks )

Salam mommy² smua . Skrg ni saya dh disahkan preggy n dh 6w . Dh boleh dh kan buat buku pink ? Bru scan harini . Ada tk sama dgn saya ? Semoga kita dan baby sama² sihat #firstpregancy

2 Balas

ikut tmpat jugak . ada yang boleh buat dah buku pink , ada yang kena tggu dulu . ikut kk kawasan. kalau nak buat kat klinik swasta, boleh je nak buka sekarang pun

sy pergi Klinik desa ckp nk booking tarikh nk buat buku pink.. nnt nurse bg tarikh bile yg sesuai.. hihihi..