14weeks preggy

salam mommy2 semua, sye nak tnye skrg sye dah 14weeks 3 days, normal ke kerap kencing? kdg bila rasa nak kencing tu smpai tak boleh nk tahan lagi dah. kdg bila tahan kencing tu sementara nak ke toilet rasa pundi kencing tu penuh semacam . sebelum preggy boleh je tahan kencing , ada masa dlm 1 hari tu 10minit je mmg akan rasa nak kencing, sedangkan bru je kencing,lepas 10minit cmtu nak kencing lagi. normal ke yee??? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

ya sis normal mcm me . dia akan kerap nak ke toilet jee sampaikan x tahan sangat auto terkencing dalam seluar .

1y ago

Ha ah btul tu sis.kdg2 tk menyempat nk g toilet dah basah seluar😂😂

normal sis.. sy kdg trbatuk pun bolh trkncing.. adoiii.. dlu tk mcm ni pun

1y ago

susah kan mcm tu kalau jenis tak boleh nak tahan kencing. hahahaha

normal .

1y ago

sma dgn sya sis, sya lgi teruk, kekadang 2/3 minit sekali pi toilet, kekadang sampai kencing dlm seluar 😀😀😀😀