Betul ke yang ada GDM kena bersalin awal?

Salam mommy2 semua saya nak tanya kalau kita ada gdm memang akan bersalin awal ke? ada x mommy2 yg gdm & then dah selamat bersalin?😬 kalau dah selamat bersalin tu pada week keberape mommy2 semua bersalin?#firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

sy dlu gdm on diet jdi bersalin tu bila tiba masanya. xkna paksa bersalin awal. klu mkn ubat atau dh cocok mgkin kna bersalin awal

tengok awak gdm on apa. insulin ke ubat ke diet ke. kalau diet max 40w. kalau insulin/ubat, max 38w