Gatal² celah kangkang baby!

Salam mommy² ibu² semua..nk tnya bby sy jdi gatal² sejak tukar pampes brand w*****.. dh mcm² cream dh sapu tpi still lagi merah² mcm nie.. ada x bby² mommy yg lain pernah jdi mcm nie..n korg guna cream ape?? #maafbabyfirststillxtawlagipape #bantusharing #1stimemom #firstbaby

13 Balas

delete lah sis gambar ni.. takut pedo amek bubuh dlm group telegram ke, facebook ke..

klau bleh tlong tutup bahagian alat sulit nya...atau ksih samar2.. aurat ank sis...

sapu dengan tepunh ubi sbgai bedak