7w5d tapi size 6w5d

Salam mommy semua…nak tanya, siapa ada pglman mcm sy? Tadi scan utk pgesahan khmilan..ikut trikh last period 7w5d…tapi scan bru 6w5d..lari seminggu..normal tak? Alhmdulillh hbeat nmpk je. #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Sama sis.. sy pun bgtu masa first scan. Lari seminggu jg. Baby ada, hbeat pun ada. repeat scan 2minggu lepas tu, bru dia ikut yg last period tu.. think positive ya sis ❤️

8mo ago

🥰 Tq sis share pglm.. lega sikit dgr

Kalau doc cakap okay, mungkin xda masalah kot. Sy pernah juga tapi, ukuran x sama dengan minggu. Baby okay saja.. Apapun, boleh bincang dengan doc😊

8mo ago

Sama la sis..size janin tu lari seminggu..kantung oky je…tq share pglmn ☺️

sama juga ngn sy... klu ikut priod dh 9w.. tp scan klinik, bru 7/8w mcm tu... next week baru jmpe doc kk pulak...

8mo ago

Mudahmudahan baik2 saja…🤲🏼

Sama mcm sya..sptutnya 8w tpi bby scan bru 6w,hbeat nmpk..runsing jgk ni..sy period irregular..

8mo ago

Harap2 normal la..sbb tdi 👩‍⚕️ ckp xperlu risau awl2 kehamilan..tnggu dlm 10w ke atas tgk bkembang ke x…tp ttp risau la sikit 😅