Waktu menyusu

Salam mommy semua . Alhamdulillah anak saya dah dekat rumah . Sekarang saya dilema , waktu menyusu anak saya belah kanan 5-10minit belah kiri 5-10 minit macam tu . Adekah memadai bagi dia ? Cukup ke dia menyusu ? Bantu minta jawapan mommy semua . #seriusnanya #firstmom

1 Balas

jangan kerap tukar position breast semasa baby awak menyusu. tunggu sampai baby yg lepas sendiri. supaya baby awak dapat susu akhir iaitu hindmilk. susu ni yg boleh naik kan berat badan baby awak

1y ago

xpe awak. slow2 okay😁. biasa la tu. tapi pastikan lekapan baby dkt breast awak betul supaya xberlaku nipple crack ya