Discharge & UTI

Salam mommy! Saya preggy dah 14w nak masuk 15w. Lately ni, discharge saya makin banyak berketul2, warna hijau & kuning. Last checkup dgn misi takda teruk mcm ni. Nak tunggu next check up 06/07 nnti. 2 hari lepas saya kena UTI, pi klinik swasta dia bagi air Ural drink saja. Air barli saya dah minum, air manis saya stop, saya banyakkan minum air kosong. Dari segi hygiene pun saya jaga. Cuci bersih2 & panties sentiasa kering. Kalau basah/kotor mmg saya terus tukar. Ada tips tak untuk kurangkan discharge & UTI? #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Sis takyah tunggu next appt. Jumpa je blik nurse bgtahu mslh sis. Jgn biar je.

Hm elok terus direct pegi klinik utk checkup

Pergi clinic balik sis