Period awal🩸

Salam mommy mommy🫶🏼. Saya sekarang anak baru masuk 2 bulan, tapi saya dah start period. Saya fully breastfeeding anak. Saya pernah terdengar, kalau selagi kita menyusu badan anak, period kita lambat. Betul ke tu? If betul, sekarang ni saya period ni tak effect ke susu badan saya ke? #ingintahu

Period awal🩸GIF
1 Balas

yaa, selalunya mcm tuh , tapi ada je yg period. n takda effect ke susu pun. sbb saya pun baru je period. tapi alhamdulillah susu byk je. awak baca yg ni okay. 🤗 . https://www.instagram.com/p/Cs2gZrupHrnYkg2tJO33bsmr2xRE-39Y0WUzfc0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

11mo ago

Alhamdulillah. Thankyou for response🫶🏼✨