Buang air besar💩😮‍💨

Salam mommy mommy🫰🏻 Anak sekarang umur 2 bulan. Fully breastfeeding. Tapi since malam semalam, sampai petang harini dia tak buang air besar lagi. Menyusu nak je. Buang air kecil pun banyak je. Boleh saya tahu normal ke? Saya risau lah. Hampir 24 jam jugak dia tak buang air besar. #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sebelum ni hari2 ke dia berak?anak sy 55hari bf jugak seminggu dah tak berak ni. kencing mmg banyak. kentut2 pun ada tp saya baca kt apps ni normal je baby yang bf tak berak hari2.

12mo ago

Sebelum ni berak je hari hari. Tapi start petang kelmarin dia tak berak. Alhamdulillah semalam petang dia berak dah. Risau dibuatnya😅

normal tu mommy.. no worries..

12mo ago

Alhamdulillah. Thankyou for response. 🫰🏻🫶🏼