Baby selalu muntah susu

Salam mommy.. Baby sy menyusu df & fm.. Tapi dsbabkan susu bdn sy kurang, sy tpakse bg fm. Sy nk tanyalh, lately ni baby sy selalu muntah susu banyak (kluar dr mulut & hidung).. Adakah sbb susu fm yg xsesuai? Sebelumni sy cuba packagin tin, ok jaa.. Brand yg sama, then tukar yg packaging kotak. Adakah ianya xsesuai atau faktor lain ya?#firstmom

2 Balas

tgok pada jenis muntah. kalau muntah dia berketul susu, mkna nya x sesuai lah tu. kalau muntah dia air susu biasa, mkna nya dia overfeeding.

1y ago

Tq for info sis 🙏