Bayi cakar badan

Salam mommy ada tak bayi cakar badan dia macamni? Sbb pelik bedung pun dia cakar. Logik ke eh?

Bayi cakar badan
3 Balas

ank sy time cakar time nak pakaikan pampers n baju je dia start cakar cakar . tp x mcm ni . jd merah2 je . ptg dah hilang .. sia mndi dia ulang balik . cuba bg mainan kat dia sbb mcm pelik knpa terbekas jgk sdgkan dia pakai bju dah ..

cm pelik pula. wlupun da kena bedung. anak sy pula suka cakar bdn masa dia mandi. tp xde la sampai cm ni. paling pun, bekas merah2 je. kuku anak setiap hari kena potong.

Ketip kuku baby tak? Pakaikan bedung tu, sekali dengan mitten ke?

5mo ago

Kuku dia xpanjang. Mitten mmg tak pakai sbb dah nak masuk 3 bulan lebih. Soalan saya logik ke bayi cakar macam ni? Even pakai sleepsuit