Hi mom to be

Salam mommiess tumpang tnya boleh ? Tnda2 bersalin mcm mnaa sy first mom 🥲 waswas juga. Doc bg tauif kluar tnda tu terus p hosp. Satu lg contraction yg kuat rasa dia mcm nk membuang . Mmg dr smlm rse subuh td mmg dh membuang hbis. Bgn plk pg rse sakit perut mcm nk membuang 2/3/4 kali juga rasa tu skjp2 tp tk rasa najis nk kluar .. 🥺 tgh pntau je dulu ni if sakit yg amat baru pi hosp.. apa pndangan korang semua ? Due date sy 4/9 ni.. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

ya sis betul tu kalau sis tak tahan sangat baru g hosp . saya subuh td keluar lendir n darah tp tak sakit pum kena balik sbb belum ada bukaan . doc seluk pintu rahim close lg katanya . saya pun keliru nurse pesan kalau keluar drh pergi jee hosp . so tunggu jee lah contraction kuat . sekarang ada jugak cramp² .

sy perut mengeras.due 1/9..xp xkerap...nurse kk ckp kalau perut mengeras kerap n skit belakng pinggang kena terus p hosp....kdng confius mana satu laa yg betul tanda ii nk bersalin😂dah la first mom xtahu bab ni harap kan google ja n tnya kk..semoga dipermudahkan urusan kita