DEMAM PADA 23W 3D

Salam mommies..harini boleh pulak demam, batuk kering & selsema..ada bgthu tak bagus untuk baby sbb skrg kita tgh pregnant. jadi saya tak amek ubat & malas betul nak pergi klinik pape..mommies blh tlg tak cemana ye? ke boleh amek panadol ke apa2 ke? #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Kalau sakit masa mengandung. Kena pergi clinic. Ambil ubat utk ibu mengandung. Takleh buat main demam masa mengandung sis. Apa2 jadi menyesal kemudian hari tak guna sis. Jangan malas. Jangan selfish. Fikir pasal bby k

nak ambil apa2 ubat, kena pegi klinik, jumpa dktr. bgtau awk pregnant, nanti dktr bg ubat yg sesuai. sepanjang sy pregnant, klu xsihat mmg pergi klinik saja. alhamdulillah bby lahir pun sihat, xada masalah.