Brand susu utk ibu mengandung apa yg bagus?

Salam mommies sy preggy 10w harini. Baru igt nak start minum susu. Bole cadang kan brand apa yg bagus? Anmum ke atau apa2 yg lain? 🥰

2 Balas

Kalau di KK, nurse dan doc xsarankan amik susu ibu mengandung sebab tinggi kandungan gula dan bole sebabkan ibu kna kencing manis masa mengandung atau baby besar. Apa yg disarankan minum la sebarang fresh milk tanpa perasa atau susu rendah lemak. Tak kira apa brand pun asalkan yg tanpa gula.

2y ago

Fresh milk xde gula. Sebab tu dlm kelas susu segar.