Apa sesuai makan utk hilang loya? Gula2 ke? Mommiess apa suggestion utk hilang loya?

Salam mommies.. sy nk minta pndgn atau suggestion para monmies sekalian. Nk mkn apa bg hilang loya? Gula gula asam ke apa? #bantujawab #ingintahu

2 Balas

kene try satu satu, sebab lain orang lain cite rasa. macam saya suka manis, time anak no dua suka pahit. so sis kene try mana yang sesuai dengan sis

Asam sis / minum air lemon takpun limau

3w ago

Terima kasih sis. Tu lah, harini btoi ase loyaa je. Dr pagi dok ase nk muntahh.. nk mkn gula2 ke asam isau xelok utk baby