Contraction palsu

Salam mommies, sy dh 33 wks pregnant. Skrg sy selalu rasa mcm senggugut. tu kita panggil Contraction palsu ke? Biasa berapa lama ye jarak utk rasa contraction betul? sbb rasa terlalu awal. satu lagi rasa sakit sangat dkat area pinggang & pelvis stiap kali berjalan. tu tanda2 dh makin dekat nk due ke? risau😣 #firstmom #pleasehelp

1 Balas

ye mungkin dh nk dkt bersalin sbb sya nk dkt brsalin rsa skit segugut. lpstu saya skit pggang smpaikn xblh tdo mlmtu plak sya slmt brsalin. klau rasa was2 bleh trus ke hospital semoga dipermudahkan urusan.