Emergency pills

Salam mommies semua. Siapa sini ada pengalaman ambik emergency pills? Mmg period kita akan jadi tak teratur ke? Saya ada ambik last months terus period jadi seminggu awal. Dah tiga kali period dah dalam tempoh dua bulan ni. Perlu check dengan doc ke? Harap ada yang sudi share pengalaman. Tq

1 Balas

tak silap ada terbaca komen ni, mmg org kata period akan jadi tak teratur sis.

4mo ago

Tulah ada baca jugak. Risau sebab period jadi tak betul dah ni. Mood pun swings je