37w 6d pls help

Salam mommies semua. Saya harini dah 37w 6d, dua hari lepas and semalam dah turun lendir putih tanpa darah. Harini perut asyik mengeras saja and rasa ngilu dekat bawah perut. Perlu nak check hospital atau tunggu lagi tanda lain?#bantusharing #advicepls #firstmom

3 Balas

cm sye 39week turun darah coklat, lps kne seluk sakit giler hnye bukaan 1cm je.. bby x turun lgi sbb contraction xder..so discaj.. klau lebih 41minggu, mmg kne induce la gitu..due 31/8 ni

2y ago

Saya nekad pi hospital. Doktor kata dalam 1.5cm bukaan tapi laluan dah lembut and contraction mmg dah kerap. Terus kena masuk ward, tgk macam mana nanti😅😅. Harap dipermudahkan segala urusan kita

lebih baik terus ke hospital utk pemeriksaan spya doc dapat check laluan dan kandungan pn

Sama sis tp sy Blum ke hospital lg. skg Tenga melayan sakit jak Menunggu lendir dan darah kluar

2y ago

Oh yaka. Ni dah malam dekat 2 jam jugak melayan sakit pinggang. Rasa mcm nak patah plus dengan perut mengeras, rasa ngilu😢😢😢. Nekad nak pi juga check